Scroll Top

Chronische pijn en vermoeidheid

Langdurige pijn en vermoeidheid gaan vaak hand in hand. De oorzaak van de ervaren pijn is vaak niet meer bekend en het voelt alsof u steeds minder energie heeft. Uw doen en laten en uw stemming worden bepaald door de pijn.

Er zijn verschillende manieren om te werken aan verandering van deze klachten. Onze gespecialiseerde therapeut helpt u te ontdekken hoe u ermee om kunt gaan. Al jarenlang is Anna Marca gespecialiseerd in de behandeling van deze klachten. Zij heeft hiervoor meerdere opleidingen gedaan. U kunt met uw vragen altijd bij haar terecht.

Samen maken we een boom van verlangen en kijken we wat er nodig is in de wortels om het verlangen te voeden.

Er zijn veel perspectieven op het behandelen van chronische pijn.

Er is een aantal fijne boeken geschreven over langdurige pijn. Annemarieke Fleming heeft ‘ Pijn en het brein’ en het boek ‘Je vermoeidheid te lijf’ geschreven. En Eugenie de Ruiter ‘Verklein je pijn’. Alle drie de boeken zijn aanraders.

Reducept geeft heel veel informatie over chronische pijn en ook hoe zij dat behandelen.

www.reducept.nl

Ook op de website van de Nederlandse huisartsen is hierover informatie te vinden:

www.thuisarts.nl/chronische-pijn

De behandeling vraagt altijd om maatwerk. We onderzoeken eerst in welke situaties u deze klachten heeft en geven dan uitleg over wat er in zo’n geval in uw lichaam gebeurt. Samen kijken we welke oefeningen u in het dagelijks leven helpen om de klachten te verminderen en er goed mee om te kunnen gaan.

error: Content is protected !!